Jellygo Valley

Klikk her for å redigere undertittel

Kim Eikenes - Vokal, Gitar


Kim er bandets vokalist, gitarist, og låtskriver. Siden høsten -92 har gitaren vært en fast følgesvenn. Opp gjennom årene har det blitt diverse band og prosjekter, studioarbeid osv. Og siden 2004 har det også vært mye trubadurvirksomhet. Kim har lang erfaring på scenen, og har spilt på små og store steder, og delt scene med bl.a Kris Kristofferson, Jace Everett, Elliott Murphy, Jan Erik Vold, og mange fler. Mot slutten av 90-tallet begynte unge Eikenes å skrive musikk, noe han aldri har sluttet med siden. Det resulterer i et solid reportoar når bandet så dagens lys i mars 2016. Når han skriver tekster og melodier, og deretter jobber med bandet rundt arrangementer osv, er det oppskriften for bandets solide lydbilde. 

Jørn Henning Isaksen - Gitar


Jørn tilføyer låtene både substans, fylde, og høydepunkter i form av selvsikkert, raffinert og fantastisk gitarspill.
Etter en mannsalder med gitaren som fast følgesvenn, kan man trygt si at Jørn er en veldig resurs for bandet. Det finnes knapt en scene han ikke har stått på, eller folk han ikke har spilt med i sin årelange karriere.

Frank Andersen - Keyboard


Frank er bandets keyboardist, og har siden midt på 70-tallet traktert orgelet med eleganse og dyktighet. Frank sørger for mye av bandets uttrykk ved å komponere/arrangere sitt bidrag i hver låt, gjennom nøye og gjennomtenkt spill.

Michael Jensen - Bass


Michael er bandets bassist. Med et formidabelt øre for det å spille bass, har Michael alltid hatt noe over seg som gir alle låter han spiller på, et helt eget uttrykk. Michael har lang erfaring både som gitarist og bassist, og selv om han er bandets nyeste tilskudd, står det ikke tilbake for kvalitet, signatur og bidrag til bandets sammensatte lydbilde. Tvert imot.

Jan Isaksen - Trommer


Jan spiller trommer i Jellygo Valley. Siden tidlig 80-tall har Jan vært en utrolig dyktig trommeslager, og vært med i diverse band opp igjennom. Bandets lydbilde er helt prisgitt Jans trommespill.

Med en layed back, tight, og utrolig stødig spillestil, utgjør Jan selve hjertet i bandet.